Són innombrables les pistes i camins que passen per fonts d'aigua naturals, edificis històrics (en diferents estats de conservació), boscos i prats.

Hi ha camins que porten a altres pobles pintorescos on es poden veure les ruïnes de castells, monestirs ben conservats, ponts romànics i altres llocs d'interès.

A pocs quilòmetres, la riera de Merlès desemboca en cascades per un congost rocós, amb piscines naturals i envoltat a banda i banda de bosc, prats i vessants.

Hi ha molt per veure i fer a poca distància.

No cal anar lluny per menjar bé. Tots els pobles tenen almenys un bar. És poden trobar bons restaurants a Santa Eulàlia de Puig Oriol, Sant Boi de Lluçanès, Perafita, Sora, L'Alou i Lluçà.

Si teniu temps, a uns 40 km de distància, podeu explorar la ciutat de Vic amb la seva atractiva barreja de medieval i modern. Vic és una ciutat universitària a més de ser un important centre cultural i comercial.

A més d'una gran selecció de bars i restaurants, ofereix museus, teatre, cinema, música. I tot arreu una mostra destacada del seu patrimoni arquitectònic.